Navigatie is gesloten

Over ons

GEM-Site is een product van Netcreators. Netcreators werkt al sinds 2005 nauw samen met Nederlandse gemeenten bij het ontwikkelen van hun websites met als doel 'de ontwikkeling van open source software waarmee gemeenten hun online dienstverlening kunnen vormgeven'. Wij willen gemeenten volledig ontzorgen op dit gebied met betaalbare producten die alles bieden wat ze nodig hebben zonder dat ze er omkijken naar hebben.

Netcreators

Gestart in 2000 en sinds die tijd ook al TYPO3 specialist, is Netcreators in 17 jaar uitgegroeid tot een full-service internetbureau. Netcreators realiseerde de eerste gemeentelijke website reeds in 2004 en heeft sinds die tijd er ruim 20 gebouwd. Netcreators legt bij webprojecten de nadruk op gebruikersgemak en de klantreis. Zo vinden uw websitebezoekers snel wat ze nodig hebben en zijn ze binnen een paar klikken de dienst aan het afnemen waar ze naar zochten. Website Netcreators.

Lost Lemon

We zijn hoogopgeleide specialisten, die echt geloven in wat we doen en waarom we het doen. We doorbreken graag patronen. Doen het net even anders en denken net even wat verder.

Lenig, eigen(wijs), bewust, sprankelend én deskundig.

Flexibiliteit leidt volgens ons tot goede, snelle oplossingen. Horen we: ‘dat kan niet’, dan zijn we op ons best. Want we denken altijd in kansen. Wij verschuilen ons niet achter dogma’s of functies. Wij geloven in onze eigen kracht en doen het samen. En omdat we ons werk graag doen, komen we tot goede en innovatieve oplossingen.

Community en Open Source

Veel software wordt tegenwoordig ontwikkeld in communities. Dat zijn groepen van mensen die verschillende rollen kunnen hebben maar wel een gezamenlijk doel hebben, het ontwikkelen van specifieke software. Vooral open-source software wordt op deze manier ontwikkeld. Dit model maakt dat de software snel wordt ontwikkeld, stabiel en veilig is en zonder licentiekosten wordt geleverd. Netcreators functioneert bij de ontwikkeling van GEM-Site in de praktijk ook als een actieve community van interne en externe ontwikkelaars, beheerders, designers, architecten, scrummers, UX specialisten en anderen. Wij luisteren naar onze klanten die we als product-owner zien. We integreren ook modules en externe software van anderen daar waar het nuttig of gewenst is door onze klanten of staan derden bij in de ontwikkeling van modules voor het CMS.

Cross-disciplinaire teams, ontwikkelen zo het product precies naar de wensen van onze klanten. Dat is redelijk uniek in de ICT sector.

BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK OF DEMONSTRATIE: 06-5398 0554