Navigatie is gesloten

Over ons

GEM-Site is een product van de Stichting T3Gem Distributies. Deze stichting zonder winstoogmerk is een publiek-private samenwerking tussen gemeenten en internetbedrijven met als doel 'de ontwikkeling van software waarmee gemeenten hun online dienstverlening kunnen vormgeven'. Wij willen gemeenten volledig ontzorgen op dit gebied met betaalbare producten die alles bieden wat ze nodig hebben zonder dat ze er omkijken naar hebben.

TYPO3 Gem

TYPO3gem is opgericht op 24 april 2008 als een gemeentelijke gebruikersvereniging rondom het open source CMS TYPO3. Naast de gemeenten die TYPO3 gebruiken zijn ook de TYPO3-dienstverleners lid. Gemeenten kiezen hun eigen dienstverlener(s) voor het ontwikkelen en onderhouden van Websites en Intranetten. Als het mogelijk is vormen meerdere gemeenten een verbond om samen ontwikkelingen aan te besteden. Er zijn nu 49 gemeenten lid en 8 dienstverleners. TYPO3 kan (gratis) worden gedownload en gemeenten kunnen er zelf hun webapplicaties mee inrichten.

PM IT

Ons fullservice internetkantoor bestaat sinds 2006 en is binnen Europa actief, onze klanten bevinden zich voornamelijk binnen de driehoek Nederland, België, Duitsland. We zijn gevestigd in het mooie Limburgse Weert, direct gelegen aan het station. Wilt u onder het genot van een kopje koffie en een lekker stuk Weerter vlaai eens geheel vrijblijvend praten over uw internetvraagstuk, neemt u dan contact met ons op! Website

Alternet

Internetbureau alterNET uit Hendrik-Ido-Ambacht realiseert innovatieve oplossingen met TYPO3 CMS. Daarbij werken we op het snijvlak van strategie, online marketing, design en techniek volgens de Scrum ontwikkelmethode, een voor ons en onze opdrachtgevers gebleken succesformule voor het tijdig en binnen budget opleveren van projecten.

Onze opdrachtgevers zijn veelal organisaties in het midden- en grootbedrijf, overheid, non-profit, zorg en educatie. Tot op heden realiseerden wij met succes meer dan 500 projecten.

Netcreators

Gestart in 2000 en sinds die tijd ook al TYPO3 specialist, is Netcreators in 17 jaar uitgegroeid tot een full-service internetbureau. Netcreators realiseerde de eerste gemeentelijke website reeds in 2004 en heeft sinds die tijd er ruim 20 gebouwd. Netcreators legt bij webprojecten de nadruk op gebruikersgemak en de klantreis. Zo vinden uw websitebezoekers snel wat ze nodig hebben en zijn ze binnen een paar klikken de dienst aan het afnemen waar ze naar zochten. Website.

Com-Products

Sinds 2004 actief in bezig met TYPO3 zitten we achter meerdere een respectabel aantal gemeentelijke installaties.  De laatste jaren focussen we ons op hosting en security. Sinds de eerst dag vullen we het gat tussen de bouwers en servers. Voor en met onze klanten verzorgen we honderden snelle en veilige TYPO3 installaties.

TYPO3 Gem distributies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eget eleifend neque, sed dignissim orci. Nam eget convallis enim. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In tempor convallis erat eu mollis. Fusce augue diam, laoreet a cursus at, maximus in nulla. Cras magna mi, dignissim sed pharetra ut, luctus eu lacus. Quisque mi dui, viverra nec aliquet nec, finibus id diam.

Community en Open Source

Veel software wordt tegenwoordig ontwikkeld in communities. Dat zijn groepen van mensen die verschillende rollen kunnen hebben maar wel een gezamenlijk doel hebben, het ontwikkelen van specifieke software. Vooral open-source software wordt op deze manier ontwikkeld. Dit model maakt dat de software snel wordt ontwikkeld, stabiel en veilig is en zonder licentiekosten wordt geleverd. De stichting T3Gem functioneert in de praktijk ook als een actieve community van ontwikkelaars, beheerders, designers, architecten, scrummers, UX specialisten en anderen. Via de ‘werkgroep WAT’ van de vereniging TYPO3Gem wordt de roadmap voor de doorontwikkeling van de software vastgelegd. Deze is voor onze Stichting de leidraad voor de ontwikkeling van Gemsite en andere producten. Cross-disciplinaire teams, gevormd door medewerkers van de bedrijfspartners, ontwikkelen zo het product precies naar de wensen van onze klanten. Dat is redelijk uniek in de ICT sector.

BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK OF DEMONSTRATIE: 06-5398 0554