Navigatie is gesloten

Voor wie is GEM-Site?

GEM-Site is bedoeld voor gemeenten die het beheer en onderhoud van de website volledig willen uitbesteden. Die een kant en klare oplossing willen die alles biedt wat ze nodig hebben, voldoet aan alle wettelijke eisen en dat alles voor een vaste scherpe prijs. Ook gemeenten die graag zelf mee ontwikkelen passen in ons SaaS model.

Doelgroep 1 - Totaal ontzorgd

Kleine en middelgrote gemeenten beschikken niet over de mensen, tijd, kennis en budget om de gemeentelijke website continue door te ontwikkelen en te laten voldoen aan alle functionele en wettelijke eisen. Deze gemeenten bieden wij een compleet product waarmee u voor 100% ontzorgd bent en de online dienstverlening vlekkeloos uit kunt voeren. U kunt kiezen uit verschillende designs welke we aanpassen aan uw gemeentelijke huisstijl.

Zoekt u een dergelijke totaaloplossing voor uw gemeente?

NEEM CONTACT OP

Doelgroep 2 - Ontzorgd maar meebouwend

Middelgrote en grote gemeenten die beschikken over een afdeling I&A hebben vaak de behoefte aan maatwerk. Zij hebben de wens om zelf mee te ontwikkelen aan de eigen werkomgeving en sturing aan het proces te geven. Deze gemeenten bieden wij met GEM-Site een mooie oplossing. De basis is geheel gereed en volledig functioneel. Daar kunt u zelf componenten aan toevoegen of samen met ons ontwikkelen. Hosting, beheer en onderhoud heeft u vervolgens geen omkijken naar door onze SaaS oplossing.

Is dit de oplossing waar uw gemeente behoefte aan heeft?

NEEM CONTACT OP

Doelgroep 3 - Met GEM-Site als start zelf aan de slag

Grote gemeenten houden bij voorkeur alles zelf in de hand, van ontwikkeling tot beheer en hosting. De omvang van de gemeente maakt dat er sprake is van een grote omvang en vaak ook complexiteit van de online dienstverlening. Die is zo specifiek voor de betreffende gemeente dat standaardoplossingen niet toereikend zijn. Op dit moment is het nog niet het geval maar we staan er open voor om GEM-Site als volledig configureerbare en uit te breiden basis ‘on premise’ aanbieden en ondersteuning te bieden met doorontwikkeling. Het heeft zeker niet onze voorkeur omdat het voordelen van SaaS voor een groot deel wegneemt maar we willen niemand uitsluiten van onze dienstverlening

Interesse in deze unieke oplossing voor grote gemeenten?

NEEM CONTACT OP

Contact opnemen

Heeft u vragen over GEM-Site? Wilt u graag een demonstratie of ons meenemen in uw aanbesteding?
Stuurt u dan een mailtje naar Willem Genevace: willem@netcreators.nl

Volledige contactinformatie vindt u op onze Contactpagina