Navigatie is gesloten

Wat is GEM-Site?

GEM-Site is een volwaardige internetoplossing voor gemeenten. Gehost als ‘Software as a Service’ voor een vaste prijs inclusief updates, upgrades, beheer en support. Gemsite voldoet aan alle wet- en regelgeving en ontzorgt u voor 100%. Gebaseerd op open source software en publiek-private samenwerking voor een hele scherpe all-in prijs.

Open Source

Gemsite is gebaseerd op Typo3, een open source CMS. Dit betekent dat u geen licentie hoeft te betalen en wij voor u gemaakte code altijd overdragen. Geen vendor lock-in dus en gegarandeerde doorontwikkeling.

Samen delen?

U kunt in GEM-Site beschikken over de functionaliteit die al in de vereniging TYPO3gem is ontwikkeld. Bijna 60 gemeenten hebben vanaf 2008 geïnvesteerd in het huidige product-portfolio dat is opgenomen in de bibliotheek (Repository) van functies, stijlen en opmaken.

Saas

Gemsite wordt gedistribueerd als ‘Software as a Service’. Dit betekent dat uw website op onze servers gehost, onderhouden, geüpdatet en doorontwikkeld wordt tegen een vaste prijs. Dit is inclusief support. U hoeft zich alleen nog maar met de content bezig te houden

1 Prijs

GEM-Site wordt als SaaS oplossing aangeboden, wat 'softare as a service' betekent. Wij hosten, verzorgen het technisch beheer, zorgen voor updates en upgrades en bouwen aan nieuwe functionaliteit. Voor dit alles betaald u een vaste, uiterst scherpe prijs per kwartaal.

Modulair schaalbaar

Gemsite is modulair opgebouwd. Iedere gemeente kan daarom zelf kiezen welke modules zij in hun eigen website gedistribueerd willen hebben. Daar kunnen zelfs eigen modules aan toegevoegd worden die zelf of door anderen zijn ontwikkeld. We zijn hierin uiterst flexibel en klantgericht.

Multi site

Naast de formele gemeentelijke website voor dienstverlening aan burgers en bedrijven, beheren de meeste gemeenten nog een waaier aan andere websites. Deze kunt u allemaal onderbrengen in ons CMS, indien gewenst zelfs in dezelfde installatie. Zo bent u ook verlost van het technisch beheer van al deze websites en hoeven redacteurs nog maar één CMS te beheersen.

Veilig

Onze servers en de datacentra waarin deze worden gehost, zijn allemaal goed beveiligd waarbij we ons zoveel mogelijk houden aan de Tactische BIG (Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten). Over de beveiliging van uw data hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

Contact opnemen

Heeft u vragen over GEM-Site? Wilt u graag een demonstratie of ons meenemen in uw aanbesteding?
Stuurt u dan een mailtje naar Willem Genevace: willem@netcreators.nl

Volledige contactinformatie vindt u op onze Contactpagina